NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Torna la tradició de l´home dels nassos

Els menuts busquen a l´home dels nassos a la Plaça de Sant Francesc

Ontinyent és una ciutat plena de tradicions particulars, com la de buscar a l’home dels nassos el 31 de desembre, un personatge de la cultura local que és famós per tindre tants nassos com dies li queden a l’any.

Esta tradició infantil que s’estava perdent en Ontinyent ha rebrotat gràcies al treball de persones com Almudena o Jordi, que s’encarreguen de contar històries als més menuts. L’any passat la Plaça Sant Domingo va ser el lloc de reunió, mentre que enguany ha sigut la Plaça de Sant Francesc la que ha acollit una sessió de pintura, una exposició de murals escolars i uns contes.

Les activitats per als més menuts continuaran en Ontinyent fins el dia de Reis, moment en que tots rebran els seus regals. Això sí, només si s’han portat bé.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.