NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 120 vehicles clàssics participen en la II Concentració Ciutat de Xàtiva

Organitzada per la Falla Sant Feliu

Altre èxit s’ha apuntat la falla Sant Feliu de Xàtiva amb la II Concentració de Motos i Vehicles Clàssics que ha comptat amb més de 120 participants. L’estació d’autobusos fou l’escenari d’aquesta matinal amb models clàssics, que són els de més de 30 anys d’antiguitat de totes les marques i models que van captar les mirades dels curiosos, dels amants del motor i dels nostàlgics.

A més de poder contemplar aquestes belleses, a la cita es va poder esmorzar o fer-se un refresquet a les barres  i taules disposades per l’organització i es va comptar amb ambientació musical i speaker, sortejos de regals i premis per als participants.

De premis, el vehicle més antic va anar a parar a aquest Ford de 1928 Model-A, una autèntica meravella; el més cuidat fou per a aquest Simca de 1963 propietat de Javier López de Benetússer, planxista i pintor de cotxes de professió que ha tardat 8 anys en culminar la restauració.

Altre model cridaner és aquest Seat 124 de 1975 que sempre ha estat en la família de Paco Olmos. 

I totes les seues peces, menys la pintura és l’original.

Aquest vehicle ha eixit en revistes nacionals, aglutina reconeixements oficials de la Seat i té més d’un premi.

La concentració també va servir per a fer turisme ja que vora a les dotze els participants pegaren una volteta per Xàtiva i a més, tots ells comptaren en la borsa de regal amb una entrada per a visitar el castell.

Per segon any consecutiu, els feliuets han deixat el llistó molt alt i ja pensen en una tercera edició.

Com veiem, la falla Sant Feliu va cuidar tots els detalls i sobre ells recau l’organització principal però sempre es compta amb més col·laboradors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.