NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva inicia la urbanització de la Plaça Espanya

amb una inversió de 22.000 euros provinent dels fons la Diputació de Valencia

Entre els treballs que s’estan realitzant es troben moviment de terres per a la col·locació de voreres i escocells, adequació del formigó als nivells requerits, pavimentació i asfaltat del vial amb pendent per a extraure aigües, encintats de les voreres per a la futura col·locació d’arbres, revestiment de pintura en murs i baranes, sanejament, il·luminació i senyalització mitjançant senyals de peu i senyalística amb pintures en terra per a la reserva de places, conducció en parcel·la i assenyalament de perills.

L’Ajuntament de Xàtiva ha començat el projecte d’obres d’urbanització de la Plaça Espanya, amb una inversió de 22.000 euros que compten amb finançament per part de la Diputació de València.

L’objecte dels treballs es la consolidació i la millora de la zona de trànsit i aparcament, per tal de dotar a la ciutat d’un equipament públic a l’aire lliure renovat i regulat, en una zona d’aparcament i de trànsit de vehicles. A més a més, cal destacar la deficiència en l’estat de l’asfaltat i dels paviments actuals, pel que es desenvoluparan treballs per a un condicionament adequat.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.