NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcúdia de Crespins recull les queixes dels milers d'usuaris del servei de rodalies

Malestar generat per les contínues cancel·lacions i retards

Des de fa mesos, les cancel·lacions i retards al servei de tren de l’Alcúdia de Crespins estan a l’ordre del dia el que ha provocat les queixes dels usuaris que ja no confien en aquest transport públic. L’Ajuntament ha decidit actuar i anuncia una sèrie d’iniciatives per recollir aquestes protestes per revertir la situació; entre altres ja s’ha demanat una reunió amb la gerència responsable de Renfe Viajeros en València i a les instàncies que depenen del Ministeri de Foment.

Per al vice-alcalde no té sentit que des dels municipis s’aposte pel transport públic i la mobilitat sostenible i que des d’una empresa pública es faça el contrari en una de les línies, a més, més rentables, fins a tal punt que ja molts usuaris opten pel transport privat.

Un servei de rodalies recuperat fa pocs mesos després de 10 anys d’espera.

El servei, a més, està prestant-se en uns barracons que ja deurien haver-se substituït per una estació; en concret el projecte contempla la construcció de dues estacions però encara està en procés de licitació.

Pel que fa al pas de vehicles subterrani ara està ultimant-se la urbanització de les dues places afectades per les obres; quedaran els treballs d’il·luminació i senyalització per poder obrir tots els accessos als veïns de l’Alcúdia de Crespins i Canals. S’espera estiga finalitzat abans de Pasqua.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.