NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

16é Concurs Francesc Cerdà

En la modalitat de pasdobles amb 29 obres presentades i premis de fins a 2000 euros

L'Ajuntament de l'Olleria, la Junta de Festes de Moros i Cristians i la Directora de la SEM Santa Cecília de l'Olleria, han presentat el concert del 16é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà en la seua modalitat de pasdobles que enguany compta amb èxit de participació.

Un total de 29 obres s'han presentat en aquesta 16 edició del Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l'Olleria en la modalitat de pasdoble, 9 més que en la passada edició d'aquesta modalitat celebrada en 2017 i la segona convocatòria amb més obres presentades de la història del concurs.

D'aquestes 29 obres, el jurat ha triat un total de 4 com a finalistes. Les obres triades han sigut les que porten per lema: Ad terram, Embruixament, En Clarejar i Pecli.

En aquesta setzena edició el concurs tindrà suculents premis que inclouen el premi del públic i un accèssit per a obres finalistes no premiades

La Junta Central de Festes de Moros i Cristians ha volgut recordar “al gran músic que Francesc Cerdà i a qui va dedicat aquest concurs. Un music molt volgut dins del mon de la festa, que abans de morir va dedicar una marxa a cadascuna de les “filaes”.

La  SEM Santa Cecilia ha volgut destacar el gran nivell de les quatre obres finalistes.

El concert de presentació de les 4  obres finalistes serà el 29 de febrer a les 19 hores en el Teatre Goya de l'Olleria.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.