NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Mancomunitat de la Costera - la Canal assumeix la recollida del fem de cinc municipis

Adjudicat el servei a Recisa durant un any

Des del passat diumenge, la Mancomunitat de Municipis de la Costera – la Canal ha assumit el servei de recollida del fem de cinc municipis de la Costera que engloben una població conjunta d’uns 11.000 habitats. Ells són l’Alcúdia de Crespins, la Granja de la Costera, Novetlè, la Llosa de Ranes i Montesa. El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Recisa per un any, un termini curt si atenem a que l’entitat ja prepara la licitació d’un servei global que unisca a tots els pobles per a complir amb la normativa europea sobre la recollida selectiva de residus en origen.

El servei és de tot en un, residu en massa i es prestarà 363 dies a l’any exceptuant només el dia de Nadal i Any Nou.

El servei inclou una recollida d’estris setmanal, un llavat de contenidors mensual que serà quinzenal en estiu i la reposada dels contenidors trencats. Unida al servei s’enceta també la campanya publicitària i de conscienciació sobre la recollida

selectiva de fem. Es treballa en dos objectius; el primer qualitatiu de conscienciació i educació de la població.

Els altres objectius són quantitatius per aconseguir millorar els índex de separació en origen.

Per tal motiu la campanya estarà recolzada amb fullets, cartellera, informació a través de xarxes socials i accions de conscienciació, tres per municipi a l’any i d’educació ambiental.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.