NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent amplia a 5 els concerts en la nova temporada

La programació destaca per la varietat i la participació de músics de prestigi

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, resident al Teatre Echegaray amplia enguany de 4 a 5 els seus concerts de temporada, que seran, a més, en sessió única i on es tornarà a comptar amb músics, solistes i directors de reconegut prestigi nacional i internacional. Una programació molt especial en l’any del vintè aniversari.

El calendari s’enceta el 14 de març amb el concert “Iberia a Ritme de Dansa” sota la direcció de Sergio Alapont.

El 30 de març s’homenatjarà a la nostra música popular amb el concert simfònic de Pepe Gimeno Botifarra i Pau Cháfer; el 18 de juliol serà el torn del concert titulat “La Veu de la Tompeta” amb el trompetista Luis González i la soprano Francesca Calero i el 24 d’octubre Beethoven coparà el protagonisme pel 250 aniversari del seu naixement.

El programa finalitzarà el 19 de desembre amb “The World of Musicals” que repassa obres de grans musicals amb direcció d’Enric Parreño.

Els nous abonaments estaran accessibles pera als antics abonats del dilluns 17 de febrer al dimecres 19 a la seu d’Ad Libitum al preu de 56 euros. A partir del 24 de febrer s’obri el termini de nous abonaments per al públic general. Les entrades soltes tindran un preu de 13 euros.

També es compta amb un abonament jove per a tota la temporada per 30 euros per a menors de 18 anys o de 25 amb carnet d’estudiant, així com una “butaca jove” per 7 euros cada concert.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.