NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

A partir del 15 el fem es recollirà porta a porta

D´esta manera l´Ajuntament estalviarà 72.000 euros

L’Ajuntament d’Ontinyent ha decidit modificar el sistema de recollida del fem i els veïns de la capital de La Vall d’Albaida no hauran de portar la borsa de residus orgànics fins els contenidors, sinó que la deixaran a la porta de sa casa. Este sistema es posarà en marxa a partir del dia 15 i permetrà a l’Ajuntament estalviar 72.000 euros a l’any, però el vidre i el paper seguiran deixant-se als contenidors de costum.

Des de la Regidoria de Medi Ambient asseguren que així s’eliminaran els problemes de salubritat que comporta tindre el contenidor en un punt específic acumulant el fem i es dóna resposta a les peticions de molts veïns, que es queixaven per les males olors que provoca tenir els contenidors a prop de casa.

El regidor de Medi Ambient, Fran Quesada, assegura que l’experiència des últims set anys no ha sigut bona, ja que el cost de la recollida d’orgànics amb els contenidors soterrats per a 2015 seria de 113.000 euros, i el cost d’ampliar els carrers on s’arreplega el porta a porta és de 41.000, així que la mesura, a més dels beneficis ambientals, generarà un estalvi de 72.000 euros. Segons la proposta que el Govern d’Ontinyent ha aprovat a l‘últim plenari de l’any, l’eliminació de la recollida dels residus orgànics als contenidors tindrà efecte des del 15 de gener de 2015, tot i que la data es concretarà per l’empresa concessionària en funció de la seua organització interna. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.