NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Potries celebra el tradicional Porrat de Sant Blai

I ofereix una amplia programació lúdica, gastronòmica, cultural i religiosa per a tots els públics

Entre el 7 i el 9 de febrer Potries ha celebrat el Porrat de Sant Blai 2020, festa declarada d’interès turístic provincial, datada al S.XVII. Després de més de 400 anys de presencia ininterrompuda a la localitat,  celebrant el tradicional mercat i la fira, la edició  d’enguany ha incorporat novetats entorn a la programació artística i ha apostat per donar visibilitat als artistes de pobles menuts. Destaca enguany l’exposició? d’art digital “Epicentre”.

A més la localitat també ha volgut posar en valor el tradicional ofici local de fer cassoles de fang comptarà? amb la participació? de membres de l’Associació? Nacional de Professionals de la Ceràmica.

Un any me?s, al llarg de la setmana passada també s’ha celebrat “Porrat Escolar”, per mitja? del qual centenars de xiquetes i xiquets de les escoles de la Safor han visitat el Porrat de Sant Blai amb activitats de dinamització? cultural i esportiva.

Es tracta d’un esdeveniment que ja porta celebrant-se 7 anys dins de la programació del Porrat de Sant Blai i promoguda per l’ajuntament i que ara pensa en expandir-se cap a altres localitats

Més que mai el Porrat de Sant Blai ha ofert un ampli ventall d’activitats pensades per a tots els públics amb gastronomia, oci musical i cultural de tots els pals i a més amb la imminent inauguració d’una escola taller municipal dedicada a la terrisseria a la que tants avantpassats van dedicar les seues jornades a Potries.

Dins de la programació del Porrat també s’ha volgut posar en valor el patrimoni hidràulic de la localitat.

Com a plat estrella per als joves s’ha consolidat el Blai Fest dins de la programació del Porrat de Potries que enguany ha arribat a la segona edició amb un cartell musical molt suculent. Una aposta que a més ha incorporat tres campanyes de conscienciació dirigida a conductes responsables.

Dins de les facilitats brindades, la alcaldessa ha volgut agrair la col·laboració de el Calaix Jove de la Mancomunitat de Municipis de la Safor per programar dos autobusos i aporpar a tothom al Blai Fest

Art al Porrat” e?s el nom que ha rebut el conjunt de propostes artístiques que ha comptat des de el diumenge 2 de febrer amb exposicions, titelles, música de cambra o música coral entre d’altres propostes. Entre els esdeveniments més tradicionals la representació de titelles que narra als menuts la vida de Sant Blai amb to humorístic pel que fa que també siga una representació entretinguda per als adults.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.