NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Llorenç Segarra ens descobreix el XII Encontre Interdiocesà celebrat a Xàtiva

El responsable de comunicació y premsa de la diòcesis de Valencià ens dona tots els detalls sobre la jornada viscuda a la ciutat el passat dissabte 8 de febrer que va congregar a 200 persones de tota la Comunitat Valenciana

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de Llorenç Segarra , encarregat de premsa y comunicació de la Junta Permanent de Confraries y Germandats de Setmana Santa de la Diòcesis de València. Amb Llorenç descobrim tots els detall entorn al XII Encontre Interdiocesà. Una trobada anual de congregacions provinents de les diòcesis de Valencia, Orihuela Alacant, Castelló i Segorbe  que enguany s’ha celebrat a Xàtiva.

Una jornada, que el dissabte 8 de febrer va congregar a la ciutat a unes 200 persones per conèixer de primera mà totes les particularitats de la Setmana Santa a Xàtiva, amb un programa ben perfilat que va incloure visites guiades per diferents punts, museus i monuments i que va confluir en l’Església Col·legial de Santa María “La Seu”.

En aquest enclavament es va celebrar es va celebrar l'Eucaristia, presidida per Sr. Arturo Ros, Bisbe Auxiliar de València, Abad i Cabildo de la Col·legiata, Consiliaris de les Diòcesis de Segorbe-Castelló i València i sacerdots de la Ciutat, que va omplir el temple amb els assistents a la Trobada, i confrares i fidels de Xàtiva.

A més la Seu també albergà per a l’ocasió una exposició única en la història de Xàtiva, que romandrà oberta fins al pròxim divendres 14 de febrer en horari de mati, on es poden contemplar totes les Imatges processionals, les Titulars i les de Clavari, que mostren la riquesa imatgera de figures i trons de la ciutat.

De vesprada va tenir lloc al Gran Teatre un altre dels esdeveniments més esperat d’aquest encontre: L’espectacle àudio-visual de “El Sota dels Imatges” que Llorenç Segarra va tenir l’honor de presidir.

Un espectacle que la Germandat de Confraries va preparar juntament amb la Societat Musical “La Primitiva Setabense” i que va comptar amb la col·laboració de diversos membres d'algunes Confraries, que van representar diferents moments de la Setmana Santa, amb 14 vídeos per a acompanyar les actuacions i interpretacions de les marxes processionals, algunes exclusives de la ciutat de Xàtiva. Un espectacle en el que Llorenç gran aficionat a la fotografia digital i amb un arxiu immens de la Setmana Santa de diverses localitats també va presentar un vídeo “Les Cares de la Setmana Santa”.

Descobriu tots els detalls d’aquesta XII Trobada Interdiocesana a l’entrevista completa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.