NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova inversió de 550.000 euros per seguir modernitzant els polígons industrials

Amb l'ajuda de l?IVACE

Aquestes actuacions permetrien arribar als 6 milions d’euros acumulats en millores a totes les zones industrials a l’últim lustre.

Les noves actuacions plantejades, que seran aprovades aquesta setmana en un ple extraordinari, suposarien, com diem, una inversió de 550.000 euros a finançar al 50% entre Ajuntament i IVACE; la primera, de 200.000 euros es reserva per a la urbanització del carrer Diables.

Aquest segon projecte dotaria d’una connexió més segura entre el casc urbà, els polígons i aquesta zona del disseminat.

L’Ajuntament d’Ontinyent va a sol·licitar ajudes a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, per tal d’executar una nova inversió de 550.000 euros per seguir modernitzant els polígons industrials de la ciutat. L’anunci es feia en la visita a la finalització de les obres del nou itinerari de vianants que comunica el casc urbà amb l’antiga fàbrica Tèxtils Aparicio. Una obra que permet un comunicació millor i més sostenible amb el polígon de Santa Vicent amb un itinerari enllumenat de 400 metres de llargària i al voltant de 4 mestres d’ample, a més de millores a la pavimentació asfàltica que estaven pendents d’una actuació posterior.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.