NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia obri l'oficina d'atenció als afectats pel temporal Glòria

Tenen de temps fins al 21 de febrer per demanar ajudes a l'Estat

Les persones i empreses que hagen patit danys importants a conseqüència del temporal Gloria, que va assotar la Safor entre els dies 19 i 21 de gener, disposen fins el 21 de febrer per a sol·licitar ajudes al Govern espanyol en virtut del decret que va declarar aquesta zona com d’emergència de protecció civil. L’Ajuntament de Gandia ha posat en marxa la seua maquinària administrativa a disposició de la ciutadania per canalitzar i informar dels tràmits, motiu pel qual obri una oficina d’atenció municipal a la planta baixa de l’Ajuntament en horari de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 16 a 18 i els divendres només de matí.

Les ajudes de l’Estat a particulars són aquelles que regulen la llei 17 de 2015 del sistema nacional de Protecció Civil.

El sector agrícola i ramader es pot acollir a les ajudes sempre que la borrasca generara un descens dels ingressos superior al 30%.

Paral·lelament, els ajuntaments estan valorant els seus danys per poder sol·licitar a la Generalitat les ajudes destinades a pal·liar els danys en infraestructures públiques. En aquest cas, el termini de presentació és més ample, fins al 31 de març.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.