NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dinovena edició del Concurs de Joves Intèrprets "Ciutat de Xàtiva"

On s'han inscrit 90 músics

Aquest cap de setmana s’enceta la dinovena edició del concurs Joves Intèrprets “Ciutat de Xàtiva” de caràcter bianual on s’han inscrit vora 90 músics. Músics que es divideixen en tres modalitats: la A per a joves de 22 a 26 anys; la B d’entre 17 i 21 anys i la modalitat C fins a 16 anys.

Aquest dissabte i diumenge la primera cita serà per a l’especialitat de vent-fusta amb 24 concursants; el 22 i 23 de febrer serà el torn del vent-metall amb 29 músics. Per que fa a l’especialitat corda fregada la data serà el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març amb 20 inscrits i per últim l’especialitat de piano per al 7 i 8 de març amb 14 joves. Els guanyadors de cadascuna de les especialitats es coneixeran el mateix diumenge al migdia. Tots seran puntuats pels membres del jurat.

De destacar és el magnífic nivell dels participants, amb gent molt preparada.

El dissabte 25 d’abril tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva el concert de cloenda del concurs amb els guanyadors de cada especialitat i altres convidats per l’organització.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.