NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Costes dóna permís als veïns de la platja de les Deveses de Dénia

Per alçar un mur d'escullera que protegisca les seues cases

La Demarcació de Costes ha donat permís als veïns de la platja Les Deveses de Dénia per a alçar un mur d’escullera per a protegir les seues cases per posar així un poc de distància fins el litoral, un dels més castigats pel temporal Gloria. Serà un mur tendit i estarà format per grans pedres recobertes d’arna i de vegetació autòctona que simularan la forma d’una duna.

Els responsables de Costes ja estan deixant als propietaris de les cases afectades col·locar sacs de sorra i apuntalar però es requereix llicència per a la reconstrucció; motiu pel qual aquesta entitat i l’Ajuntament agilitzaran els tràmits tot el possible i a més des del consistori s’estudia eximir de taxa als afectats. També es recomana als propietaris que s’agrupen i presenten un projecte conjunt. A més a més, veïns i tècnics podran reunir-se amb els topògrafs de Costa per a concretar com serà eixa escullera.

Des de l’Ajuntament també s’insisteix en què el projecte de regeneració de la platja de les Deveses, que compta amb 14 milions de pressupost es realitze el més aviat possible. Altres demandes són la reparació del passeig de les Rotes; l’aportació d’arena en la platja de la Marineta Cassiana i atorgar el permís necessari al consistori per utilitzar la gran afluència de posidònia oceànica per a regenerar les dunes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.