NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campionat d'Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Del 23 al 27 de febrer i amb la participació de 87 esportistes

Entre el 23 i 27 de febrer, Ontinyent acull, per primera vegada, el Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, organitzat organitzat per la Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), l'Ajuntament  i els clubs esportius Tennis Taula Ontinyent, Cepivall i Padel Indoor Ontinyent. Precisament serà a les instal·lacions d’aquest últim, al polígon de El Pla, on tindran lloc les partides.

En aquest Campionat d’Espanya participaran 87 esportistes procedents de 13 clubs de tot el país.

Tots els esportistes participaran en la categoria de competició, parelles masculines i femenines; adaptada i d’habilitats esportives amb parelles mixtes.

A més a més tindran lloc a la ciutat les activitats de la “Setmana de Formació FEDDI 2020”, estimant-se que la cita supose el desplaçament a la ciutat d’al voltant de 300 persones.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.