NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els tirs d'arcabusseria donen pas a les fantàstiques ambaixades

On per la vesprada els cristians recuperen la fortalesa

El dilluns 10 de febrer la batalla entre els bàndols cristià i moro va ocupar tota la jornada; ells són els que s’alternen el poder d’una via que conserva un important barri medieval, privilegiat escenari d’aquest acte que comença amb el baluern dels tirs d’arcabussos i mosquets amb la disparà de més de 100 quilos de pólvora; encara que amb menys participació degut a la restrictiva normativa.

Aquest és un espectacle vistós i sorollós on es indispensable comptar amb cantimplora de la pólvora que és dipositada en l’arma per esclatar amb l’ajuda de la metxa. 

Després dels trons, els espectadors omplin la plaça per gaudir dels parlaments dels ambaixadors, el moro Pau Verdú i el cristià Miguel

Pérez que fa entrada després d’haver enviat una missiva per donar a conèixer el seu pla que no serà altre que recuperar la fortalesa.

Esgotades les paraules es disputa la lluita cos a cos i amb espases; una guerra que serà guanyada pel bàndol de la creu mentre voltegen les campanes i el Moro baixa de la fortalesa, metàfora de la seua derrota.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.