NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent augmenta l'aposta pels híbrids i elèctrics a la flota municipal

amb 3 nous vehicles per a la Policia Local i una furgoneta per a Medi Ambient

L’Ajuntament d’Ontinyent augmenta la seua aposta pels híbrids amb la incorporació de 4 nous vehicles municipals: 3 Toyota Corolla Hibrid per a la Policia Local i una furgoneta elèctrica Nissan ENV-200 per al departament de Medi Ambient. Aquest és un pas més del projecte encetat en 2014 perquè la flota fora el més sostenible possible; una mesura que ha permès reduir més d’un 30% les emissions i consum en els vehicles a l’últim lustre.

Els nous vehicles policials estan, a més, equipats amb extintors, farmaciola, senyalitzadors i dos d’ells amb aparells desfibril·ladors.

Els tres nous cotxes substituiran als Toyota Auris híbrids que venien utilitzant-se des de 2014 i que ara serviran per substituir tres vehicles dièsel que utilitzaven els departaments d’Obres, Serveis Socials i  Oficina Tècnica. Pel que fa a la furgoneta elèctrica, donarà relleu a un Suzuki Vitara també dièsel que venia emprant-se a Medi Ambient.

L’aposta del Govern d’Ontinyent per la sostenibilitat inclou també enguany una “bonificació verda” de fins al 50% als impostos de l’IBI i l’IAE per potenciar l’ús d’energies renovables a la indústria, comerç i particulars; l’entrada en vigor del bus urbà gratuït, la zona blava gratuïta per als vehicles “zero emissions” i bonificacions a la implantació de sistemes d’energia solar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.