NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb la regidora Natalia Enguix

L'Edil de la Vall ens Uneix en fa una radiografia de l'actualitat d'Ontinyent en matèria de Govern Obert i Igualtat

Hui al bon dia comarcal ens visita la regidora de Govern Obert i Igualtat per la Vall ens Uneix que ens fa una radiografia de l’actualitat municipal en quan a inversions contemplades als pressupostos 2020 d’Ontinyent, procedents de Fons propis i també de dotacions provinents de la Generalitat i la Disputació, sobre tot aplicades a àrees com la regeneració urbana, el medi ambient, les polítiques socials o l’educació.

Entre les propostes mes quantioses es troben les inversions al Nou Hospital i al Palau de Justícia, la regeneració del barri de la Vila o el carrer Pintor Segrelles entre d’altres , la reparació definitiva del col·lector o les aplicades a solucionar el problemes del Barri Cantereria greument afectat al temporal de setembre.

A més, en matèria d’Igualtat Enguix ens posa al dia de totes les propostes programades per a commemorar el 8 de Març amb la III Cursa de la Dona o amb iniciatives educatives i de conscienciació com les jornades celebrades al IES Pou Clar

Descobriu tots els detall en matèria de Govern Obert i Igualtat a l’entrevista.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.