NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La nova edició d'Escola de Famílies d'Ontinyent arranca amb una xarrada sobre autisme

Per millorar les estratègies d'interacció amb els xiquets afectats per TEA

La nova edició de la Escola de Famílies d'Ontinyent es posarà en marxa la setmana vinent amb la xarrada Connecta amb l'autisme, sobre les estratègies per a millorar la interacció i l'aprenentatge dels xiquets afectats per aquest trastorn.

L'activitat, que tindrà lloc dimarts que ve servirà per a commemorar el Dia d'Asperger. Serà la primera cita d'una programació  que inclourà diverses activitats a la Sala Gomis i el Centre Cultural Caixa Ontinyent entre febrer i maig.

La programació seguirà el 30 de març, amb la xarrada inaugural de la Setmana Pedagògica d'Ontinyent

Segons ha declarat l’edil, es tracta d’una programació que ha pres atenció a les sugerències de les persones que formen part de l’educació dels xiquets i xiquetes, tant dels professionals com de les famílies. Un cartell preparat per a potenciar diversos aspectes relacionats amb la convivència i l’educació en igualtat d’oportunitats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.