NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament abona més de 116.000 euros als clubs i associacions esportives

I aprova la convocatòria d'ajudes a les associacions de dones

L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit a la concessió del pagament del 50% de les subvencions destinades als clubs, associacions esportives i centres escolars de Xàtiva per al present exercici 2020, i que ascendeix a un total de 116.155 euros.

Aquest pagament correspon a la meitat de l’ajuda en base a la quantitat concedida i justificada durant l’exercici 2019, i de les que es beneficiaran un total de 24 clubs, associacions esportives i altres entitats ciutadanes de Xàtiva vinculades a l’esport com ara els centres escolars.

Disposar de la meitat d’aquesta subvenció a principis d’any és una de les demandes històriques de les entitats esportives, ja que els permet obtenir liquiditat i poder afrontar despeses bàsiques com el pagament de llicències federatives o d’arbitratges.

Per altra banda el consistori també ha aprovat la convocatòria i concessió de subvencions en matèria de Dona i Igualtat per aquest any amb una inversió total de 5000 euros. Podran ser beneficiàries les associacions de dones senes afany de lucre que realitzen les seues activitats a Xàtiva.

Seran objecte de les ajudes els projectes I activitats que tinguen com a finalitat, entre altres, reivindicar la igualtat, previndre la violència de gènere, visibilitzar les aportacions de les dones al llarg de la historia, crear xarxes de comunicació i fomentar l’empoderament, informar a les mestresses de casa o promoure la protecció social, econòmica i jurídica de la dona.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.