NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Ontinyent Medieval" compta enguany amb prop de 50 activitats d'animació

Amb dues representacions vinculades al 775 aniversari de Vila Reial

Dins del Mig Any Fester, “Ontinyent Medieval” ja s’ha convertit en tot un referent i enguany ofereix una programació encara més rica i variada. Del 21 al 23 de febrer tindran lloc prop de 50 activitats d’animació a diferents espais del centre històric, entre elles dues representacions teatrals de carrer vinculades al 775 aniversari de la ciutat com a Vila Reial.

Com diem la novetat més destacada seran els dos teatres vinculats al 775 aniversari, efemèride amb la qual s’associa el cartell promocional del Mercat Medieval.

Un teatre que ja es podrà vore el dia de la inauguració, 21 de febrer que també inclourà cercavila, actuació de Botifarra i pregó.

Al Mercat hi haurà prop de 70 llocs de productes artesans i gastronòmics de qualitat repartits per la plaça Major, el carrer Regall, la plaça de Baix i els carrers de la Vila, ambientats amb una decoració que convida a viatjar en el temps. Com complement tenim quantitat d’espectacles i música.

De la cita també destaca la col·laboració de totes les associacions culturals de música tradicional de la ciutat i la quedada fotogràfica organitzada per AFO amb una nova edició del concurs per Instagram amb un premi de 100 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.