NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Puig destaca a Xàbia la resposta del Consell després del Gloria

I la capacitat de reacció dels municipis per normalitzar la situació

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la resposta del Consell i la capitat de reacció dels ajuntaments per a normalitzar la situació després del pas de la borrasca Gloria amb la finalitat d’afrontar en les millors condicions la campanya turística de Setmana Santa. Així s’ha expressat en la seua visita a distints punts del litoral de Xàbia afectats pel temporal, un recorregut on ha estat acompanyat per l’alcalde de la localitat, José Chulvi.

A més de mesures com el decret d’ajudes per recolzar als municipis afectats, el Consell advoca per establir mesures estructurals de respecte al  medi ambient i d’impuls a la sostenibilitat.

En Xàbia la borrasca va causar danys per valor de 440.000 euros sent els passejos marítims i els vials de primera línia els que acumulen majors desperfectes; per exemple arreglar el passeig de l’Arenal costa 145.000 euros. Els danys en edificis municipals ascendeixen a 48.000 euros. La Generalitat Valenciana aprovava fa setmanes l’acord d’ajudes per als ajuntaments que tenen fins el 31 de març per a presentar les seues estimacions de danys en infraestructures i bens públics.   


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.