NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dani Miquel, La Pop o la Chica Charcos actuen al Sona Baixet Fest 2020

Festival adreçat als més menuts i família que Gandia acull el 4 i 5 d'abril

El Sona Baixet Fest és el primer festival de música en valencià, teatre i oci adreçat a la canalla, als menuts de la casa però del que pot gaudir tota la família. La sisena edició arriba enguany a Gandia els  dies 4 i 5 d’abril a un entorn privilegiat com és el jardí de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós.

El Sona Baixet engloba distintes disciplines d’arts escèniques i plàstiques al voltant de la música en un entorn familiar on el públic objectiu són els xiquets. Conegam aquest any quins seran les actuacions a l’escenari principal.

La diversió explora altres arts escèniques com la màgia que maig falta enguany el Mag Wendo serà l’encarregat de fascinar als menuts i grans; al Sona Baixet també hi ha espai per al cinema amb projeccions de cinema en super 8. Al teatre del Raval la companyia valenciana l’Horta Teatre posarà en escena Liliput. Els tallers són també una part important; hi haurà de circ, de música, d’art, de joia en família i com novetat s’habilitarà un espai nadó.

Les entrades estan a la venda al web www.sonabaixet.com. Es pot comprar l’abonament per als dos dies de festival per 14 euros o per dies solts a 10 euros. Fins al 4 de març està activa l’oferta dels primers 300 abonaments a un preu especial de 12 euros


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.