NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Cuaderno de Nippon" últim llibre de l'albaidí Angel Company

El polifacètic escriptor ens dona a conèixer aquest llibre de poesia emmarcada al Japó que aprofundeix en el coneixement del "jo" fora de la zona de confort

Hui al Bon Dia Comarcal rebem la visita de l’escriptor i traductor d’Albaida Angel Company que ens presenta la seua ultima i tercera publicació “Cuaderno de Nippon”

Es tracta d’un recorregut poètic pel Japó, des d'Osaka fins a Tòquio, al llarg de moltes i molt variades localitzacions, que naix arrel de dos viatges que l’autor realitza a aquest país.

Un viatge físic i emocional pel país del sol naixent a través de la mirada del gaijin (estranger). Partint d'una experiència personal, aquest poemari sorgeix del Japó més rural i solitari i de la bullícia de les grans urbs per a aprofundir en el coneixement d'un mateix fora de la zona de confort.

A més aprofundim amb Company en altres aspectes de la seua carrera professional com el seu treball de traductor de software per a la empresa de Ciber seguretat ONTINET que opera per al Grup ESET NOD32 o les diverses publicacions en mitjans digitals i iniciatives que porta endavant aquest autor.

No es perden tots els detalls de l’entrevista.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.