NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Vicent Tornero "Fem Comerç. Fem Canals 2020"

El regidor de Promoció Socioeconòmica de Canals ens detalla totes les iniciatives preparades per a aquesta fira comercial que la localitat acull el pròxim 22 de febrer

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita del regidor de Promoció Socioeconòmica de Canals. Vicent Tornero ens avança tots els detalls de la Fira Comercial “Fem Comerç. Fem Canals” que es celebrarà el pròxim dissabte 22 de febrer a partir de les 9:00 del matí a  l’Avinguda Vicente Ferri i fins les 20:00 de la vesprada.

Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica junt amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris “ASSOCIEM” de Canals on participen al voltant de 50 empreses de proximitat.

Es pretén crear un espai propici, on els empresaris poden  en interactuar amb el mercat i promocionar els seus béns i/o serveis. No només té com a objecte la venda de productes, sinó construir relacions amb els clients i efectuar nous contactes comercials, tot conjugat en un ambient lúdic i atractiu ofert a veïns de Canals i comarca.

A més de l’activitat comercial, la fira oferirà entreteniment per als menuts amb diverses propostes com castells inflables o tallers.

La música i l´animació estarà també  garantida durant el transcurs de la Fira Comercial amb dos espectacles un de dansa i altre de musica que servien de cloenda d’aquesta fira, entre d’altres.

No es perden tots els detalls a l’entrevista.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.