NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia aconsegueix mantenir quasi un 80% d'ocupació hotelera durant tot el 2019

Per damunt de la mitjana espanyola i comunitària

La patronal hotelera Hosbec, formada pels establiments més importants de la costa valenciana ha situat a Gandia entre els millors destins turístics de tota Espanya en tot el 2019. Així, d'entre les destinacions peninsulars, Gandia queda entre els 8 primers, només per darrere de grans capitals i municipis amb una gran influència dins del món del turisme com Benidorm i Benalmádena. Les primeres places d'ocupació són destinacions de les Illes Canàries pel fet que la seua oferta de sol i Platja es manté al llarg de tot l'any gràcies al seu clima.

Mentre que  l'ocupació mitjana anual a Espanya és de 3,1 nits i en la Comunitat Valenciana de 3,2, a Gandia l'estada mitjana és de 4,1 nits. La ciutat va registrar l’any passat més visites de turistes espanyols però amb un increment de estrangers que són els que major número de pernoctacions realitzen.  Pel que respecta a l'ocupació mitjana anual, a Gandia és del 77,05%, una dada molt positiva ja que a Espanya es situa en el 65,9%, en Comunitat Valenciana del 67,6% i en destinacions de similars característiques a Gandia com Peníscola és del 56,2%.

Quant a l’ADR (Tarifa mitjana diària) aquesta és de 80,23 €, 6,04 € per damunt de la de la Comunitat Valenciana. I el RevPar (Ingressos per habitació disponible) a Gandia és de 57,47 € i en Comunitat Valenciana 51,87 €. A més, respecte a 2019 ha augmentat el nombre de viatgers en un 5,6% i el de pernoctacions en un 0,6%, arribant així a 1.051.014 pernoctacions en 2019.

 Des de l’Ajuntament s’ha anunciat que es mantindrà i reforçarà la presència de Gandia a les fires turístiques de Berlí i Moscou, al mes de març, i la ciutat participarà també en fires especialitzades que s’aniran anunciant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.