NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou anell ciclopeatonal

Connectarà l'IES l'Estació, el poliesportiu i el nou hospital amb la "ruta del colesterol"

L’Ajuntament d’Ontinyent crearà un nou anell ciclopeatonal que connectarà l’IES l’Estació, el poliesportiu i el nou hospital amb la coneguda com a “ruta del colesterol” i el passeig de Benarrai; una obra que compta amb un pressupost de licitació de 462.709 euros i que respon a una demanda ciutadana del procés “Ontinyent Participa” per ampliar la quantitat de carrils bici i vies de vianants de la ciutat.

Per avançar en aquest model de ciutat més sostenible l’Ajuntament seguirà aprofundint en la creació de carrils bici al casc urbà i els polígons; en la dotació de voreres amples i segures i en l’impuls a l’ús dels camins escolars segurs.

Una volta adjudicada, l’actuació tindrà un termini d’execució de 8 mesos i suposarà actuar en 7 trams diferenciats, alguns dels quals compten ja amb carrils bici en estat deficitari i creant també alguns trams nous.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.