NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Carrera de calçotets

Les temperatures fregaren els 0 graus

Minuts després de les dotze campanades arrencava un any més, i van quaranta, la carrera de calçotets de la Font de la Figuera on les baixes temperatures no foren obstacle per als valents participants que anaven vestits només amb aquesta peça de roba interior sobretot de color roig. Com sempre la gran majoria de corredors han sigut homes encara que (1´02) també trobarem a alguna que altra dona, això sí, disfressades.

Poques dones s’atreveixen a desafiar al fred encara que ja tenim la promesa de que seran més a l’any que ve.

La cursa de calçotets naixia a principis dels anys 70 quan en la celebració de la nit de cap d’any, un grup de joves va decidir fer un recorregut per diverses cotxeres de la població passant al mateix temps per la Plaça Major. Fou així com aconseguiren sorprendre als veïns, el que continua a dia de hui ja que aquesta és la forma més original possible de començar l’any.

Una carrera molt especial a la que tots, veïns i forasters acudeix atrets pel bon ambient.

Els participants al crit de “No fa fred” van fer, un any més honor a aquesta tradició. I com a recompensa pastes i beguda per la seua valentia i per calfar el cós.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.