NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pla SOM de la Diputació de València deixarà en Xàtiva 1 milió als proper dos anys

Doblant la inversió de l'anterior bienni

El nou vial de la ronda de circumval·lació o la urbanització de l’entorn de la plaça Espanya són dues de les obres subvencionades per la Diputació de València que ahir foren visitades pel vicepresident de la corporació Carlos Fenández Bielsa i la diputada de Benestar, Pilar Sarrión. A més de comprovar els avanços en les diferents actuacions la cita servia per anunciar el muntat de subvencions, més d’un milió d’euros que el SOM, el Pla de Serveis i Obres Municipals deixarà en Xàtiva als propers dos anys i és que aquest pla per al bienni 2020-2021 serà el programa d’inversions més importants de la història de la Diputació.

L’anterior edició del SOM ha injectat a la ciutat ajudes per valor de 488.888 euros, repartides en un total de 16 obres.

A més del pla SOM, la Diputació ha invertit en Xàtiva altres 443.131 euros al llarg dels últims dos anys i sumen el rebut pel Pla d’Inversions Financerament Sostenibles; el Pla de Camins i Vials i la subvenció directa per a la restauració de l’ermita del Puig.

Sobre les noves actuacions que es portaran a terme es va destacar el posar fi als problemes d’accessibilitat dels edificis de les bandes de música i seguir perfeccionant el servei dels col·lectors.

Del recorregut per les obres Bielsa i Sarrión s’interessaren pel nou vial que està en funcionament des de finals de l’any passat i que ha servit per a descongestionar el trànsit per l’accés nord amb un tercer anell i per l’actuació que està portant-se a terme a la plaça Espanya, que finalitzaran en abril on s’estan renovant les voreres i l’asfaltat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.