NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Alcaldes i portaveus del PP de la Vall reclamen al Botànic la falta d'inversions

I l'abandono en aquests municipis dins dels pressupostos 2020

Dirigents del Partit Popular de diversos municipis de la Vall d'Albaida van denunciar ahir en un vídeo conjunt la falta d'inversions del govern autonòmic en aquest exercici 2020 en diverses infraestructures d'aquests municipis i de la comarca,.

D'aquesta manera, Montaverner denuncia que el Botànic no ha inclòs a la localitat en el pla d'ajudes per la DANA del mes de setembre, que també va afectar el municipi. I Bellús per la seua part, denuncia que la Generalitat ha deixat en l’oblit als pobles mes menuts sense transport públic des de fa més de quatre anys.

L’Olleria assenyala que el Botànic «s'ha oblidat de l'ampliació i remodelació del col·legi Manuel Sanchis Guarner. També reclamen inversions per als seus respectius col·legis els portaveus del Partit Popular a Benigànim i Albaida.

La Pobla del Duc, i el diputat Avelino Mascarell reclamen el final de les obres en la CV-60, que connecta tota la Vall d'Albaida i la comarca de la Safor.

D’aquest mode, els alcaldes i representants del Grup Popular a la Vall d’Albaida preguen cura al govern autonòmic perquè tinga en compte les necessitats bàsiques d’aquesta comarca.

Aquesta crida està englobada dins de la campanya d'oposició Retallades Tour, amb la qual el PP està viatjant per la Comunitat Valenciana denunciant retallades del govern del Botànic.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.