NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Fundació Gozalbo-Marqués cedeix a Càritas Gandia un edifici per a persones necessitades

Un immoble de dos plantes i vuit habitacions destinat a persones amb risc d'exclusió social

La Fundació Gozalbo-Marqués amb la signatura d’un conveni ha cedit a Càritas Interparroquial Gandia un edifici de 3 plantes ubicat al carrer Gutiérrez Mas per portar a terme de forma conjunta un procés de vinculació social per a persones en risc d’exclusió social. El conveni tindrà una duració de 5 anys renovable per i cada 5 anys sempre que es complisquen amb els objectius fixats.

La Casa Maria Teresa Marqués és un edifici de dues plantes que la mateixa fundació s’ha encarregat d’adequar-lo. De moment ofereix vuit habitacions amb cuina i bany compartit, sales d’usos múltiples i despatxos. Els perfils que s’atendran són, dones sense llar en situació de risc que requerisquen d’una vivenda d’autonomia per arribar a la plena inserció social; famílies que necessiten una acollida temporal i persones en situació d’exclusió i sense llar. Per mantenir l’immoble serà necessària l’ajuda de voluntaris i la col·laboració econòmica de les administracions.

La fundació compleix, així amb els desitjos dels seues fundadors, Luis Gozalbo i Maria Teresa Marqués.

La Fundació Gozalbo-Marqués es va constituir en 2012 i des de llavors realitza tasques d’assistència, promoció a l’acció social i ajuda a ancians sense recursos, en tot l’àmbit nacional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.