NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Arriba una nova edició de la fira comercial "Fem Comerç. Fem Canals"

Que la localitat acollirà el pròxim dissabte 22 a la avinguda Vicente Ferri

Arriba a Canals la Fira Comercial “Fem Comerç. Fem Canals” que es celebrarà el pròxim dissabte 22 de febrer a partir de les 9:00 del matí a  l’Avinguda Vicente Ferri i fins les 20:00 de la vesprada.

Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica junt amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris “ASSOCIEM” de Canals on participen al voltant de 50 empreses de proximitat.

La intenció es que els empresaris interactuen entre ells i també amb els clients i que promocionen els seus béns i/o serveis, conjugat en un ambient lúdic i atractiu.

En aquest espai ubicat a l’avinguda Vicent Ferri els visitants podran torbar una amplia gama de productes diversos provinents del Comerç local. Unes compres que estaran recompensades amb obsequis  a les primeres personen que adquirisquen algun producte.

A més de l’activitat comercial, la fira oferirà entreteniment per als menuts amb diverses propostes com castells inflables, tallers organitzats per AFA Canals entre els que destaca el de robòtica o la gimcana ciclista que prepararà la Penya Ciclista "La Forca".

Poden descobrir la programació completa d’aquest esdeveniment a la pagina web de l’ajuntament de canals.

La música i l´animació estarà també  garantida durant el transcurs de la Fira Comercial amb dos espectacles un de dansa i altre de musica que servien de cloenda d’aquesta fira, entre d’altres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.