NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb el delegat de AVA ASAJA a Canals, Alejandro Aparicio

El també president sectorial de taronges i membre de la junta directiva de AVA ens trasllada les reivindicacions del col·lectiu agrari i ens mostra la situació dels camps a les nostres comarques

Hui al Bon Dia Comarcal rebem la visita de Alejandro Aparicio, delegat de AVA ASAJA a Canals, membre de la junta directiva de AVA Valencia i president de la sectorial de taronges. Ens acosta els detalls de la històrica manifestació de llauradors celebrada el passat divendres 14 de febrer a Valencia que va congregar a més de 20.000 manifestants i al voltant de 1.000 tractors. A més tractem en profunditat algunes de les mesures que aquest col·lectiu demana al govern autonòmic mitjançant una taula reivindicativa en la que demanen entre altres qüestions un observatori de preus per a regularitzar els costos de producció i els preus dels productes a les grans superfícies. També demanen més implicació en el foment de del sector agrari entre les generacions més joves, la professionalització i la dignificació de l’agricultura i la ramaderia.

Aparicio també ens fa un recorregut per la situació dels camps a les nostres comarques on predomina l’abandonament de les terres i l’envelliment del treballadors, on la mitjana d’edat esta en els 62 anys. Uns camps que enguany per exemple acaben de tancar la pitjor temporada de Caqui de la història al territori i no per els desperfectes de la DANA del setembre i del temporal Glòria, sinó per el preu de venda, per baix del cost de producció.

Descobriu tots els detalls d’aquesta interesant entrevista amb Alejandro Aparicio.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.