NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva incorpora 5,7 milions d'euros per al pressupost de 2020

Corresponents a romanents del passat any i el pagament de subvencions

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la incorporació de 5,7 milions d’euros que es corresponen a la incorporació de romanents afectats del passat any 2019, 4,88 milions i a nous ingressos procedents d’ajudes de subvencions d’administracions com la Diputació, Generalitat i l’Estat.

Les partides més grans d’aquests nous ingressos s’invertiran en la reposició del Consultori de la Seu, 100.000 euros; la mateixa quantitat per a la restauració de l’Ermita del Puig; 187.571 per a l’anualitat del Pla Edificant per al col·legi Pla de la Mesquita i la inversió i reposició en infraestructures del Pla de Serveis i Obres Municipals 18-19 amb 354.219 euros. 

Pel que fa als 4,88 milions del romanent, les partides més beneficiades seran les de despesa corrent amb 1,26 milions d’euros i Inversions amb 2,76 milions. La incorporació de 881.198 euros de subvencions corresponen a conceptes com el finançament d’inversions degut a les pluges, la Dipu et Beca i programes municipals de Joventut, l’exposició d’Artur Heras, el Pacte contra la violència de gènere, el romanent agrícola del SEPE 2019, finançament per a la UPCCA, finançament de la programació cultural i de música antiga, premis i concursos literaris, o inversions de l’IVACE.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.