NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les cooperatives i entitats agràries de les nostres comarques es sumen a la protesta històrica dels agricultors valencians

Per exigir preus i sous dignes

El passat divendres el camp valencià va prendre els carrers de la capital del Túria, recolzat per una tractorada multitudinària per exigir als polítics que prenguen mesures per garantir el futur d’un sector tan maltractat i insostenible actualment. Participaren més de 1000 tractors i 20.000 persones amb una important delegació de les nostres comarques com Ava-Asaja de Canals que acudia amb un autobús de 90 places.

Els manifestants entregaren a la nova delgada del Govern, Gloria Calero, un document reivindicatiu i la petició d’una reunió per abordar mesures dirigides a millorar la rendibilitat dels productors.

18 punts s’inclouen a la denominada taula reivindicativa; entre ells un observatori de preus dignes.

En aquest sentit també es demana obligatòriament etiquetar la procedència dels productes per controlar la qualitat dels mateixos ja que altres països són més permissius.

Aqueta ha sigut la primera gran manifestació a nivell autonòmic però els agricultors amenacen a continuar amb les protestes sinó s’atenen les reivindicacions.

Així agricultores i ramaders clamen per uns preus justos i poder viure de la seua professió.

I és que a nivell nacional, la Comunitat Valenciana és la que compta amb més terreny agrícola i la que m és terreny està deixant perdre, concretament 165.000 hectàrees s’han deixat de cultivar. A més a més el cost per hectàrea es triplica a comparació de les d’interior pel clima continental.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.