NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festivitat de la Beata Inés de Benigànim

Religiositat, cultura i tradició

El 21 de gener de 1696 la Beata Inés de Benigànim moria envoltada d’un immens temporal de pluja i fred que destaquen de torrencials les biografies de la religiosa, en aquest 2020 i com ja va ocorre al 2017 un gran temporal de nom Gloria ha fet que la seua festa es traslladara al cap de setmana del 25 i 26 de gener; un canvi de data però no de mostres de fe i devoció dels centenars de veïns i devots que acudiren a rendir-li homenatge. Perquè la Beata Inés és més que una celebració, és religiositat, cultura, tradició, son retrobades, història, una història que pares, avis i avantpassats han transmès a través de l’afecte a la dona més important que ha donat la població, la primera valenciana en ser elevada als altars.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.