NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El grup de Rock-Metal "Screwed Loose" estrena el primer LP "Heart of Screws"

No es perden aquesta interessant entrevista amb els components d'aquest grup musical de Canals, Hugo Robinson i Jordi Montoro

Hui a l’entrevista DEL Bon Dia Comarcal rebem la visita de Hugo Robinson i Jordi Montoro cantants , bateria i guitarrista respectivament del grup de Rock –Metal Alternatiu “Screwed Loose” que el 4 de febrer ha publicat el seu primer LP “Heart of Screws” compost per vuit temes i amb un bonus track dins del  disc en format físic que també podeu trobar a totes les plataformes digitals i a la pagina web www.screwedloose.com.

Ambdós joves de 20 i 21 anys ens conten els seus orígens i vinculació a la musica, així com els seus inicis com a grup musical. També ens fan un recorregut per  la seua trajectòria a nivell musical i professional.

A més, coneguem tots els detall arrel del disc “Heart of Screws” que ha comptat amb la col·laboració del dissenyador de portades Bill Smith, reconegut per  portades de prestigiosos grups musicals com  Led Zepellin, Eric Clapton o The Cure.

I finalitzem l’entrevista de la millor forma possible. Amb musica en directe. Concretament Hugo i Jordi ens interpreten una versió acústica de “Rest in Changes” la cançó nº8 d’aquest disc que no es podeu pedres si sou fans de la psicodèlia, el metall i el bon rock.

Tots els detalls a l’entrevista amb aquests dos joves membres de “Screwed Loose”

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.