NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Martínez Dalmau inaugura en Gandia les jornades sobre l'ARRUR i Renhata

A més, visita el barri del Raval que serà rehabilitat amb més de 2 milions d'euros

El vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha visitat Gandia per inaugurar, junt a l’alcaldessa les jornades “Ajudes a la Regeneració i Renovació Urbana i Rural, ARRUR i a la Rehabilitació i Reforma de Vivendes, Renhata” a la que acudien un centenar de professionals, tècnics i representants de nombrosos ajuntaments de la Safor. Però la visita també ha tingut com objectiu conèixer de prop la realitat del barri de Raval que serà rehabilitat amb una inversió pública d’1,8 milions d’euros que s’incrementen amb la co-aportació dels propietaris fins als 2,6 milions.

Al Raval s’actuarà sobre 106 habitatges i també en espais degradats situats al voltant del Centre Social i altres carrers; entre ells les de Moran Roda i Pare Carles Ferrís.

La classificació dels barris de Beniopa, Benipeixcar i el Grau com a nuclis antics permeten accedir a noves línies d’ajuts.

Per a Dalmau, aquests processos de rehabilitació i regeneració ajuden a combatre l’emergència climàtica.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.