NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Nova i La Vella en el concert d'Any Nou

És la segona vegada que es celebra este concert

L’any passat La Nova i La Vella de Xàtiva compartiren per primera vegada escenari en el Gran Teatre per a oferir un concert d’Any Nou i enguany, després de l’èxit, ja van per la segona edició. Les entrades, gratuïtes, han aprofitat per a omplir un recinte cultural on les orquestres de les dues societats musicals xativines han donat el millor de sí mateix baix la batuta de Julio Juan García i José Martínez Colomina.

La Nova va ser la primera en actuar amb l’intermedi de ‘La llegenda del bes’, dos danses hongareses de Brahams i tres danses de Khachaturian. En acabant va ser el torn de La Primitiva Setabense, que va oferir temes molt coneguts corresponents a sarsueles i altres formes musicals més populars.

 

 

El resultat, un concert esplèndid on la germanor va protagonitzar les actuacions d’estes dues orquestres.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.