NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obertes les inscripcions per a la sisena edició del concurs Joves Intèrprets

Es celebrarà la primera quinzena de juliol

La Llosa de Ranes ha presentat la sisena edició del Concurs de Joves Intèrprets, un projecte de col·laboració entre l’Ajuntament, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la fundació Sanganxa i que enguany es celebra els dos primers caps de setmana de juliol. Aquest certamen és ja tota una referència en el món de la música per on han passat més de 400 participants vinguts d’arreu de la geografia espanyola i també de Portugal, Alemanya i Itàlia.

Les inscripcions per al concurs ja estan obertes i es realitzaran on-line des del web oficial del concurs www.concursodemusica.com fins al 25 de juny. La dotació de premis, que es va incrementar per a la cinquena edició, queda igual, amb quasi 4000 euros a repartir entre els finalistes.

Les tres entitats són organitzadores; l’Ajuntament cedeix les instal·lacions i col·labora econòmicament; la Societat Musical aporta l’equip humà i la Fundació Sanganxa s’encarrega del web o la tramitació de les inscripcions que enguany tenen un preu de 30 euros; 6 euros menys respecte a edicions anteriors.

A més a més l’alcalde destacava el ventall de cites musicals que envolten al certamen amb la presència de grans músics com Paquito D’Rivera.

En aquest 2020, el 4 i 5 de juliol serà el torn de l’especialitat de vent-fusta i l’11 i 12 de vent-metall. Com a novetat les finals seran el diumenge de matí i no de vesprada com es feia fins ara.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.