NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia s'acull a noves ajudes per a la modernització de les seues àrees industrials

Els beneficiats seràn els poligons de Benieto i Alcodar

Representants del govern de Gandia i de dues associacions empresarials han anunciat les àrees industrials que s’acolliran a una nova línia d'ajudes per a la modernització de la Conselleria d'Economia Sostenible i Sectors Productius, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). Unes ajudes que van per fases i on la quantia màxima que es podrà rebre és de 200.000 € per a cada polígon.

Així, en el Polígon Alcodar, se sol·licita una subvenció per a convertir el carril d’incorporació a la carretera de Valencia en vial d’acceleració i la millora del enllumenat, entre altres actuacions.

En el cas del polígon Benieto també tindrà la mateixa actuació en quant l’elaboració del programa i plataforma digital de gestió de les emergències contra incendis però comptarà, a més, amb millores ajustades a les necessitats d’aquesta àrea.

També s’adaptarà en aquesta zona la senyalística horitzontal i vertical o un carril bici fins a la zona sud-est del polígon, connectant-lo amb la xarxa de carrils bici de la ciutat entre d’altres actuacions

Els representants d’ambdós polígons s’han mostrat agraïts per la disposició de l’ajuntament a millorar aquestes dues àrees industrials

A més el secretari de l’associació  empresarial del polígon Alcodar ha expressat que hi ha bones sinergies entre ambdues zones industrials i que aquestes son necessaris per a aconseguir els objectius que pretenen

Un pas més en la modernització d’aquestes àrees industrials que permetrà adaptar-les a les noves tecnologies, fer-les mes responsables amb el medi ambient més accessibles i segures.

El secretari de l'associació d'empresaris del polígon Benieto, per la seua part,  ha assegurat que s'està treballant ja en futures convocatòries de subvencions i ha posat en valor la col·laboració públic-privada


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.