NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou èxit de la Fira Comercial amb tots els estands coberts

Al centre neuràlgic de la població, l'Avinguda Vicent Ferri

De nou un èxit ha estat la Fira Comercial de Canals, la primera d’aquest 2020 que es celebrava el passat dissabte; una jornada de compres massiva a l’Avinguda Vicent Ferri on totes les places ofertes gratuïtament per l’ajuntament van estar reservades pels comerços tant del poble com dels voltants. Tot adreçat i complementant amb una ampla programació d’activitats per a tots els públics.

Efectivament aquesta és una cita que dóna a conèixer el sector serveis de la població i comarca on també tenen cabuda les associacions. A més el consumidor té l’oportunitat d’adquirir tot tipus de productes a uns preus realment atractius amb una oferta que abasta molta moda, també infantil; sabates, teles; llibres i fins i tot vehicles d’ocasió.

Com ampli foren les activitats proposades; moltes dedicades al públic infantil com els tallers de la mà de l’associació AFA Canals; el de robòtica i els castells inflables i atraccions. Des d’Associem i com ja ve sent habitual es van lliurar els premis del cinquè concurs d’aparadors de Nadal que van recaure en Capritxos, de Cap a Peus i Maria Monzó i també es repartiren els 3 sopars romàntics que es sortejaren per la campanya del Dia dels Enamorats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.