NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jacobo rep la visita dels xiquets en l´ermita de Santa Anna

Xocolate i coca es repartiren a tots els presents

Esta vesprada, per fi, han arribat a tots els pobles i ciutats els Reis Mags d’Orient, una data molt esperada per tots els xiquets, que feia dies que havien entregat les seues cartes als emissaris amb totes les seues peticions.

L’Associació d’Amics des Reis Mags, que s’encarrega d’assistir a Jacobo en el seu descans, disposa un campament per a este home, que ja no té edat per a tant de viatge, però que compleix amb la seua missió d’avançar-se a l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar que ha tingut lloc esta vesprada.

Mentre els xiquets esperen el seu torn per a ser rebuts per l’emissari, els membres de l’Associació d’Amics dels Reis Mags reparteixen xocolate i coca per a tots. I, després d’una nit de descans, Jacobo és rebut per les autoritats en l’Ajuntament, on dóna la notícia de l’arribada per la vesprada dels Reis Mags d’Orient, una cavalcada que els contarem el dimecres amb tots els detalls.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.