NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva celebra el Carnestoltes Infantil amb espectacle a càrrec de Rodamons Teatre

I una macro discomóbil al poliesportiu per als adolescents

Les Regidories de Festes i de Joventut d’Oliva han col·laborat enguany de forma conjunta per a organitzar el Carnestoltes Infantil 2020 que la ciutat va acollir el divendres 21. Una jornada festiva que enguany ha incorporat una doble programació. La primera activitat ubicada a la plaça la bassa, dirigida al públic infantil i familiar i una segona ubicada al poliesportiu i pensada per a la gent jove de la ciutat.

El Carnestoltes Infantil va donar inici a les 17:00 de la vesprada amb l’espectacle del Grup de Teatre Rodamóns que av fer somniar i divertir-se als xiquets d’una forma interactiva i lúdica

Entre les disfresses mes originals vam poder veure a Elsa i Ana de Frozen representades per mare i filla

La segona part del carnestoltes 2020 va donar inici a les 20.30 hores al pàrquing del Poliesportiu Municipal amb una macro discomòbil molt divertida amb l’actuació del D’js Javi Mengu i Jmestrex, amb pantalles Led, animacions, efectes i molt més. Segons va manifestar Anna Mena regidora de joventut la intenció era oferir una oferta d’oci, dins d’un recinte segur i controlat.

Sens dubte unes carnestoltes en Oliva que enguany han pensat en tots els sectors de la població per tal de oferir una programació divertida, de festa fomentant també l’associació dels joves dins d’un ambient sa.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.