NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Naix "Oliva Film Office"

Per a promocionar i posicionar la localitat en la indústria audiovisual

La delegació de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva ha apostat per assumir des de la Tourist Info les funcions d’Oliva Film Office, una iniciativa que naix amb l’objectiu de potenciar els recursos econòmics i turístics d’Oliva.

Sota el paraigua de Film València, la plataforma del Patronat de Turisme de la Diputació de València que promou i facilita els rodatges a la província, “Oliva Film Office” es convertirà en un instrument per a impulsar a Oliva com una localització important capaç d’aconseguir grans produccions de sèries de televisió, pel·lícules, espots de publicitat o videoclips.

A més de les ubicacions públiques com ara platges, centre històric, patrimoni industrial o cultural i entorn natural, des de la Delegació de Turisme s’ha ofert a tots els empresaris del sector turístic i hoteler formar part d’aquest projecte, amb l’objectiu que les productores interessades puguen disposar tant d’espais públics com de llocs privats com a possibles emplaçaments.

Oliva Film Office oferirà des de la Tourist Info alguns serveis personalitzats i gratuïts dirigits a facilitar el desenvolupament dels rodatges com ara l’atenció als location Manager; ajuda en la gestió de permisos; assessorament per a aconseguir allotjaments; reserves d’espais o la llista d’empreses i professionals locals. És important assenyalar que Oliva es converteix així en ciutat film-friendly, un qualificatiu que obri el camí a importants repercussions econòmiques i turístiques que ofereixen indústries com el cinema o la televisió i que generen alta rendibilitat i un gran valor de reputació en la promoció turística.

Des d’Oliva Turisme s’està treballant intensament perquè tant les localitzacions seleccionades com la informació necessària per als professionals del sector audiovisual puga estar disponible a principis de març.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.