NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El 3 de març Canals acull el lliurament dels Premis Isabel Ferrer

Acte inclòs en la celebració del Dia de la Dona

El Centre Cultural Calixte III de Canals acollirà el dia 3 de març el lliurament de la vintè-segona Edició dels Premis Isabel Ferrer on es comptarà amb la presència de la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra. La direcció general de l’Institut Valencià de les Dones, de la qual depenen els premis ha escollit així el poble de Canals per albergar l’edició del 2020.

Els Premis Isabel Ferrer, instaurats en 1999, commemoren aquesta dona castellonenca, la qual va contribuir al segle XVIII a l’educació de les xiquetes amb la creació de la Casa de l’Ensenyament de Castelló. L’acte, s’engloba dins les activitats de per a celebrar el Dia Internacional de la Dona. Per primera vegada l’Ajuntament compta amb una regidoria d’Igualtat el que ha pogut oferir una programació variada que inclou exposicions, excursions i monòlegs.

La cita més propera serà aquest dimarts amb el lliurament dels premis Isabel Ferrer.

Autobús que eixirà el dia 7 de març a les nou del matí des del Mercat Municipal de Canals. L’altra activitat destacada és el monòleg, només per al públic adult que la feminista Patricia Sornosa oferirà al CC. Calixte III el 21 de març. Tota la programació es pot consultar a la pàgina web de Canals i a la xarxa Canals Comunica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.