NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els populars demanen que la Diputació ajude als municipis més menuts per pal·liar els danys del temporal Gloria

El grup realitza una visita a Bellreguard

El portaveu del Grup Popular de la Diputació de València, Juan Ramón Adsuara, va encapçalar una delegació de diputats provincials que es van desplaçar fins a Bellreguard per a reunir-se amb els alcaldes i portaveus de la Safor i atendre les reivindicacions i preocupacions sobre els greus desperfectes causats pel temporal Gloria. Adusara va instar a que siga la Diputació la que habilite subvencions i realitze actuacions per condicionar les platges ahi on no arriben les ajudes del Ministeri i la Generalitat.

També demanava a la institució provincial més recursos i assistència tècnica per a tots els ajuntament degut a la pesada burocràcia en matèria de tràmits. Per aquest motiu reclama que primer es puguen executar les obres de reparació i després justificar els treballs.

El quant al debat obert per alguns càrrecs públics, com fou el cas de l’alcalde de Bellerguard, sobre la conveniència de retirar els passejos marítims, Adsuara també demana que s’actue en les platges contemplant els efectes del canvi climàtic.

Com ha explicat els populars sempre han defès les infraestructures costaneres com els passejos marítims que ajuden a democratitzar les platges.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.