NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Club Esportiu la Pobla del Duc celebra la festa de presentació dels seus 5 equips

CE La Pobla del Duc

El Club Esportiu La Pobla del Duc és un club creat en 2019 per a fomentar l’esport a la localitat i com a tal, no podia faltar una festa de presentació de tots els seus equip, 5 en total. L’acte tenia lloc el dissabte 29 de febrer a les set de la vesprada en un abarrotat poliesportiu municipal davant de 300 espectadors i on es va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El projecte es basava en el foment de l’esport i així un grup de joves inexperts, tal i com ells es defineixen crearen aquest club que ha aconseguit superar les expectatives més optimistes.

El Club Esportiu La Pobla del Duc compta amb uns 60 membres en total; 45 d’ells són xiquets que es divideixen en 4 equips: prebenjamí, que juga amistosos i els federats infantil, aleví i cadet, aquests últims amb uns excel·lents resultats en la segona volta. Altres 13 formen part de l’equip sènior que competeix en 2a regional València Futsal Grup 2 i que a hores d’ara es troba en setena posició amb 28 punts.

En aquest cas parlem de futbet però moltes són les disciplines esportives de les que es pot gaudir a la localitat durant tot l’any.

Després de la presentació oficial l’equip sènior jugaria un amistós contra les llegendes de la Pobla del Duc. El fermall d’or el posaria el sopar i la discomòbil a la nau multiusos on es va completar l’aforament de 260 persones.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.