NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Patricia Viñes i Marives Puchades donen la benvinguda a les falles de Xàtiva 2020

Amb l?esperada Crida des del balcó de l?Ajuntament

El dissabte 29 de febrer els fallers de Xàtiva van viure un dels dies més esperats. Amb la Crida, les màximes representants d’aquest 2020, des del balcó del consistori, convoquen als veïns i visitants a gaudir de la festa, una festa que a la capital de la Costera té 155 anys de tradició, sent la segona ciutat on es van plantar falles després de València. Un mapping audiovisual va projectar imatges en la façana de l’Ajuntament amb un espai per als escuts de les dènou comissions. Una avantsala plena de color fins que arribà el moment d’escoltar a les protagonistes; en primer lloc la Fallera Major Infantil, Marives Puchades, va parlar del sentiment faller que es viu en cadascun dels actes de la setmana gran.

Marives va advocar per obrir tots els casals i fer partícips als xiquets de la ciutat i voltants.

 

 

Seguidament la Fallera Major, Patricia Viñes va reconèixer el treball dels artistes fallers i de tots els professionals implicats perquè sense ells la festa no seria possible.

 

 

Per a ella era l’hora de pregonar a tot el món l’estima que sent per la festa i les tradicions.

 

 

L’acte finalitzaria amb la inauguració de l’exposició del Ninot però aquest fou un dia molt complet que s’encetava a les vuit del matí, des de la plaça de la Trinitat amb la macrodespertà on van participar membres de totes les comissions per acabar a les portes de l’Ajuntament. Ja a la una i mitja tindria lloc la crida contra la violència de gènere amb la lectura d’un manifest.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.