NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València presenta el nou Pla d'Inversions

Amb una dotació de 140 milions que es repartiran baix criteris objectius entre 264 ens locals

La Diputació de València ha presentant al Palau Alameda davant prop de 200 alcaldes i alcaldesses el nou Pla d’Inversions 2020-2021 amb una dotació global de 140 milions d’euros que multiplica les ajudes directes i que constitueix la major inversió de la història de la corporació als pobles valencians. Fent un repàs per les nostres comarques, la Costera rebrà 9.066.290 euros; la Vall d’Albaida 14.225.102 euros; la Canal de Navarrés 3.716.286 i la Safor 13.912.224 euros; subvencions que serviran per a millorar infraestructures i serveis, reforçant l’autonomia dels alcaldes a l’hora de decidir el destí de les ajudes.

Dins dels criteris que justifiquen les quantitats assignades hi ha una part fixa, prorratejada de forma equitativa entre els 264 ens locals, que suposa el 34% dels 140 milions; el 30% es concedeix en funció de la població i el 10% segons la superfície. Les principals novetats són l’increment d’un 5% en les ajudes si el municipi ha desenvolupat el seu propi pla d’igualtat; un 2% més per comptar amb un pla urbà estratègic; un 1,5% vinculat a tenir un pla de mobilitat sostenible i altre 1,5% d’aportació específica per a municipis amb platges o litoral, recolzant als que pateixen l’habilitat estacional. Altra novetat ressenyable és el 10%, 14 milions, que

s’adjudicarà de forma opcional a projecte que tinguen en compte els objectius de desenvolupament sostenible inclosos en l’Agenda 2030 de la ONU i el govern estatal.

Els criteris objectius que es mantenen en la fórmula són la taxa de desocupació dels municipis, 5%, el cost per la prestació de serveis públics, 5%, l’existència de nuclis històrics amb valor patrimonial, 2%, formar part el Pacte de les Alcaldies, 2% i una mesura correctora d’altre 2% que reconega l’esforç fiscal dels municipis on es paguen més impostos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.